PureVPN

4.6 / 5

PureVPN

  • Viteze fiabile în general
  • Servere optimizate pentru streaming
  • Torrenting și p2p permise pe toate serverele

Pros

  • Viteze mari și foarte mari, ce ajung până la 400Mbps
  • Acces rapid și ușor la Netflix și alte servicii de streaming
  • Rețea globală uriașă, servere în 140 de țări

Cons

  • Aplicația pentru desktop funcționează greu
  • Suport pentru clienți limitat
  • Istoric nefast pentru cei care caută intimitate online

PureVPN info

Name PureVPN
Website URL www.purevpn.com
Preț lunar 2,88 dolari
Streaming Acces grozav la Netflix
Viteză de download medie 33.13 Mbps
Viteză de upload medie 10.84 Mbps
Ping 142 ms

PureVPN este un serviciu de VPN cu prețuri de buget, care oferă performanțe de încredere într-o rețea de servere cu adevărat globală, acces la Netflix și o serie de aplicații personalizate pentru multe platforme populare. Cu toate acestea, providerul nu are din păcate o istorie prea curată, fiind la mijlocul unei controverse în trecut, care a dus la pierderea încrederii multor utilizatori. O politică de confidențialitate actualizată și o mulțime de funcții avansate de confidențialitate au făcut din acel incident un lucru pozitiv în ansamblu. Dacă puteți trece cu vederea greșelile sale anterioare, PureVPN acoperă toate nevoile de bază, venind cu setări optimizate pentru torrenting și pentru ocolirea cenzurii online.

Prețuri și abonamente

Cu cât vă abonați pe mai mult timp la PureVPN, cu atât veți plăti mai puțin lunar, așa cum se întâmplă în cazul majorității VPN-urilor. Plata pe o singură lună deodată este cea mai scumpă opțiune, costând 10,95 de dolari, dar acest preț este redus cu 74%, la doar 2,88 de dolari pe lună, dacă optați pentru planul tarifar pe doi ani. Există, de asemenea, un plan tarifar anual pentru un preț rezonabil de 4,08 de dolari pe lună.

Optiuni de plată

PureVPN acceptă o gamă foarte largă de metode de plată. Acestea includ majoritatea cardurilor de credit și de debit cunoscute, PayPal, o gamă de monede virtuale și o mulțime de opțiuni internaționale precum WebMoney, Alipay, Sofort și Neosurf.

Viteză și fiabilitate

PureVPN nu este în niciun caz unul dintre cei mai rapizi furnizori de VPN pe care i-am testat, dar am fost impresionați de coerența vitezelor din întreaga rețea de servere. Viteza medie actuală de descărcare locală este de 164Mbps, unele locații, cum ar fi Toronto, oferind viteze excelente de până la 411Mbps. Conectându-vă la SUA din Marea Britanie, vă puteți aștepta la viteze de aproximativ 16Mbps, foarte mici în comparație cu majoritatea furnizorilor de top ai industriei, dar care suportă totuși streaming HD.

Serverele mai îndepărtate nu au funcționat la fel de bine, conexiunile spre Australia și Japonia chinuindu-se pentru a ajunge la viteze de 10Mbps. Vitezele de încărcare PureVPN au fost la fel de fiabile, cu o medie locală de 55Mbps. În combinație cu serverele PureVPN optimizate optimizate pentru p2p, serviciul este o alegere atrăgătoare atât pentru torrenting, cât și pentru utilizatorii de Kodi. PureVPN nu se compară cu furnizorii de vârf în ceea ce privește performanțele de vârf ale serverelor individuale, dar ceea ce face din acest serviciu unul foarte atrăgător este consistența “pură” întâlnită în întreaga rețea.

Locațiile serverelor

PureVPN are servere în 140 de țări de pe cele șase continente, oferind conexiuni pentru absolut toate destinațiile populare. PureVPN gestionează o cantitate excelentă de servere, în total fiind peste 2.000 de servere individuale. Ceea ce este cel mai impresionant la acest provider este numărul de adrese IP, de peste 300.000, număr ce reduce masiv riscul de congestie a serverelor. O varietate de 13 orașe diferite din SUA oferă acoperire totală în această țară și puteți face aceeași selecție la nivel de oraș în Australia, Marea Britanie, Canada și alte câteva alte țări.

Streaming & Torrenting

PureVPN este o alegere fantastică dacă sunteți în căutarea unui acces rapid, fără probleme la toate serviciile importante de streaming. Modul Stream din meniul principal deblochează peste 20 de servicii și canale listate, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Sky TV, Hulu, ABC și ESPN. De-a lungul testelor noastre regulate, nu am avut probleme de accesare a Netflix prin serverul dedicat, dar vizionarea BBC iPlayer a fost când perfectă, când lăsătoare. De asemenea, PureVPN este o alegere excelentă pentru fanii torrenting-ului și pentru cei interesați de Kodi, deoarece activitatea de tip p2p este permisă pe majoritatea serverelor.

Criptare și securitate

A fost greu să recomandăm PureVPN pentru oricine are nevoie de confidențialitate stringentă din cauza problemelor anterioare cu politica sa de logare, dar o revizuire recentă a acesteia înseamnă că ala acest capitol serviciul nu mai are nicio problemă. Aplicația alege cel mai bun protocol pentru tine la pornire, dar vă recomandăm să utilizați mereu OpenVPN, deoarece este cel mai bun protocol pentru performanță și confidențialitate. Criptarea se face prin cifru AES-256, cel mai bun din industrie.

Comutatorul kill switch de VPN este o caracteristică esențială, blocând tot traficul web în cazul în care conexiunea cu serverul VPN cade din orice motiv, împiedicând expunerea adresei voastre IP reale. De asemenea, sunteți protejat împotriva scurgerilor de date DNS, IPv6 și WebRTC – pe care testele noastre independente au dovedit că le-a blocat eficient – oferindu-vă liniștea că activitatea voastră online nu este vizibilă nimănui altcuiva decât dumneavoastră. Aplicația pentru desktop include, de asemenea, split tunneling, permițându-vă să direcționați traficul specific dorit prin VPN și să lăsați restul traficului din casă să funcționeze fără, cum ar fi cel spre imprimantă.

Leave a Comment