Cum să vezi programe TV românești din străinătate

În acest articol, vă vom explica despre cum puteți vedea orice programe TV românești indiferent de unde v-ați afla în lume cu ajutorul unui VPN. Fie că vă mutați în Franța, Germania, Spania, Australia, SUA sau Canada, vă puteți uita la orice program de televiziune doriți, vă puteți satisface pofta de televiziune românească inclusiv de televiziune live și de conținut contra cost.

Cele mai bune VPN-uri pentru posturi românești pe care să le vezi în străinătate
Multe servicii de streaming online blochează adresele IP despre care știu că provin de la VPN-uri. Doar pentru că o rețea conține server în Marea Britanie nu îți este garantat că vei putea accesa conținut din această țară, de exemplu. Așadar, ai nevoie de un provider care, în fapt, poate să treacă peste toate aceste restricții. În afară de capabilitățile de streaming, atunci când cauți cel mai bun VPN pentru a vedea programe românești online, vei vrea să te uiți și la siguranță, viteză, fiabilitate și nivelul serviciului de suport clienți.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este renumit pentru capabilitatea de a debloca orice conținut, inclusiv cel de pe servicii de streaming, având o rețea de 1500 de servere în peste 94 de țări, inclusiv în România. Poate debloca ofertele Netflix din o sumedenie de țări, inclusiv România. Vei putea accesa de asemenea alte servicii populare de streaming ca BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go și BT Sport. Vitezele excelente și conexiunile fiabile înseamnă că nu va trebui să stai după programele online să se încarce.

Un alt atuu al ExpressVPN este serviciul excelent de relații cu clienții. Dacă dai de necaz, poți să ceri ajutorul prin live chat unui asistent. Securitatea este o altă caracteristică puternică a acestui provider. Criptarea 256-AES este folosită în întreaga rețea, oferind intimitate completă. Există și un kill switch care te va ajuta în momentul în care conexiunea cu serverul VPN se oprește pe nepusă masă, precum și protecție împotriva scurgerilor de date DNS.

2. NordVPN

Cu sediul în Panama, NordVPN operează o rețea de 3.000 de servere, dintre care o sumedenie sunt localizate și în România. Acest lucru înseamnă că serviciul este bine echipat și poate să îți ofere acces la Netflix, BBC iPlayer și multe alte servicii, precum și la posturile românești de televiziune. Vitezele rapide de care dispune va face ușoară navigarea și vizionarea conținutului chiar dacă acesta este redat de pe servere distante din punct de vedere geografic. NordVPN operează o politică de logare de tip zero-logs care ajută la păstrarea intimității utilizatorilor.

3. CyberGhost

CyberGhost operează chiar din România și continuă să își extindă non-stop rețeaua de peste 1.200 de servere la nivel global. CyberGhost depune eforturi mari pentru a se asigura cu userii lor pot să acceseze conținut blocat din punct de vedere geografic, iar cu peste 30 de servere în România, fanii televiziunilor românești vor putea să acceseze conținutul de oriunde s-ar afla. Poți accesa orice fel de site-uri de streaming, atât românești, cât și internaționale, prin simpla selectare a serviciului din software-ul de VPN. Odată ce faci selecția necesară, CyberGhost te va conecta în mod automat la serverul potrivit.

CyberGhost este un alt provider sigur, oferind criptare puternică de tipul AES pe 256 de biți și navigare privată complet. Politica de logare spune clar că serviciul nu stochează date despre logare și nu ține seama conexiunilor care pot fi urmărite până înapoi la userul real. Nivelul de intimitate este ridicat de folosirea unui kill switch care te protejează dacă îți pică dintr-o dată conexiunea cu serverul, dar și de protecția împotriva scurgerilor de date de tip DNS. Planurile tarifare ale CyberGhost îți permit să utilizezi până la 5 conexiuni simultane. Există aplicații pentru sistemele de operare Windows, MacOS, iOS și Android.

Leave a Comment