Cum să te uiți la programele Hulu în România

Potrivit site-ului oficial Hulu, serviciul de streaming popular este disponibil doar în America, nu la nivel internațional. Scrie pe site-ul lor că Hulu este accesibil doar în Statele Unite și unele teritorii militare ale SUA din afara granițelor, pentru că serviciul deține drepturi de redare a conținutului doar în aceste regiuni. Iată o listă cu erori pe care cei care accesează Hulu din afara Americii, adică din România, Germania, Canada, Australia sau de oriunde altundeva le primesc la accesarea serviciului.

 • “Ne pare rău, deocamdată acestă librărie video poate fi accesată doar din Statele Unite.” Există mai multe situații în care poți primi o eroare de locație de la Hulu.
 • “Contul tău nu este valid în regiunea aceasta.” Eroarea 16 Hulu.
 • “Pe baza adresei tale IP, ne-am dat seama că vrei să accesezi Hulu de pe un server proxy. Hulu nu este deocamdată disponibil în afara SUA. Dacă ești în SUA, va trebui să îți dezactivezi anonimizatorul pentru a accesa videoclipurile de pe Hulu.”

De ce să te uiți la Hulu dacă ești din afara Statelor Unite

În primul rând, o poți face dacă vrei, pentru că ai ce vedea cu siguranță pe acest serviciu de streaming. Din punctul nostru de vedere, în lumea glotalizată în care trăim astăzi, nu ar trebui să existe cenzură din punct de vedere geografic pe internet. Hulu oferă cele mai noi programe TV și de sine stătătoare din America. Hulu este un serviciu de streaming popular și individual, pentru care nu ai nevoie neapărat de un abonament la cablu în SUA.

Cum să te uiți la Hulu din afara Statelor Unite?

Ai două metode prin care te poți uita la clipurile cenzurate din punct de vedere geografic ale Hulu din România sau de oriunde altundeva. Aceste metode funcționează pentru Hulu Plus sau pentru orice alt conținut online de la serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și restul. Poți folosi fie un serviciu de VPN profesional, fie un Smart DNS, indiferent de alegere vei vedea că aceste servicii funcționează la nivel global și că nu contează dacă ești în România, Canada, Germania sau Noua Zeelandă.

Folosește un VPN pentru a debloca Hulu în afara SUA

Prin folosirea unui VPN sau virtual private network vei putea să îți ascunzi adresa de IP adevărată. Astfel, vei apărea online folosind o adresă de IP din America, fapt ce păcălește canalele precum Hulu, Showtime, HBO, Amazon și Netflix și le face să creadă că de fapt te afli în America și deci poți accesa conținutul lor.

 • -Un serviciu de VPN criptează tot traficul pe care îl faci pe net. Teoretic, nimeni nu va putea ști ce faci sau la ce te uiți;
 • -VPN-ul este rezistent la proxiurile transparente sau la hackurile de tip DNS sau cele impuse de providerul tău de internet;
 • -Poți folosi abonamentul de VPN pe laptop pentru a te proteja atunci când folosești un WiFi hotspot la aeroport sau la cafenea;
 • -Dacă alegi un provider de VPN veritabil, vei putea să alegi practic orice țară din lume din care să îți primești traficul de net, în urma căreia transferul de date să nu îți scadă cu mai mult de 10% din viteza normală;
 • -Datorită aplicațiilor de VPN poți să pornești serviciul în doar câteva minute;

Ce ai de făcut pentru a accesa Hulu printr-un VPN?

 • -Înregistrează-te pe site-ul unui serviciu de VPN;
 • -Descarcă, instalează și pornește aplicația de VPN pe calculator, Mac, iPhone, iPad sau Android;
 • -Loghează-te în aplicație folosind contul tău de VPN;
 • -Conectează-te la un server american de VPN din aplicația de VPN instalată;
 • -Uită-te la programele Hulu ca și când ai fi în America.

Având în vedere tot ce am scris mai sus, noi folosim pentru a ne uita la Hulu serviciul celor de la ExpressVPN. Acest serviciu vine cu o rețea vastă de servere de VPN, iar ghidurile puse la dispoziție și suportul live disponibil non-stop îți permite să îți instalezi și să rulezi serviciul pe orice device în câteva minute. Și mai important este că ExpressVPN îți dă banii înapoi în 30 de zile de la abonare, dacă nu ești mulțumit de serviciile lor. Astfel, nu riști nimic și cel mai probabil te alegi cu un serviciu de top la care nu vei renunța prea curând.

Leave a Comment