Instalarea și configurarea unui VPN pe un Android TV

VPN-urile oferă de obicei o multitudine de beneficii, de la navigarea securizată pe net la accesarea de conținut blocat din punct de vedere geografic, cum ar fi Netflix sau Hulu. Poți să îți cumperi un serviciu de VPN pentru iOS, Android, Mac sau PC, deci de ce ar fi situația pentru Android TV diferită? Desigur, cu Android TV, abilitatea de a accesa conținut blocat geografic este mare.

Imaginează-ți să poți să îți schimbi locația geografică pentru a putea accesa conținut pe Netflix, sau să deblochezi programe ca BBC iPlayer din afara Marii Britanii. Totul este posibil cu un VPN, chiar dacă e bine de știut că nu toate serviciile de VPN sunt egale și deci pot accesa aceste site-uri care își iau de cele mai multe ori măsuri importante de siguranță.

VPN-urile nu sunt doar pentru a accesa conținut blocat geografic. Acestea te pot ajuta și să te aperi împotriva hackerilor care îți urmăresc activitatea online, precum și la a-i interzice providerului tău de servicii de internet din a colecta informații despre tine și practicile tale online. Dacă ești axat pe intimitate, un VPN este musai pentru tine. Dacă îți vei cumpăra un serviciu de VPN cu aplicație în Google Play, va fi foarte ușor să setezi aplicația să funcționeze cu Android TV.

Cum să instalezi un VPN pe Android TV

  • -Deschide Google Play și caută aplicația VPN-ului preferat de tine;
  • -Deschide aplicația VPN aleasă;
  • -Loghează-te cu un free trial sau un cont premium;
  • -Urmărește pașii pentru a configura VPN-ul pe Android TV;
  • -Gata, poți acum să te bucuri de Android TV cu VPN!

1. ExpressVPN

ExpressVPN este în topul listei noastre de furnizori recomandați din mai multe motive. În primul rând, dovedește mereu că poate să deblocheze aproape orice. Amintim doar oferta din SUA și Marea Britanie a Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV și HBO Now / Go. Pur și simplu întrebați pe live chat, disponibil 24/7, pe care server VPN să vă conectați pentru canalul vostru de streaming preferat.

Peste 1500 de servere sunt parte a rețelei globale din 94 de țări. ExpressVPN stabilește standardul de calitate atât pentru viteză, cât și pentru securitate. Are întotdeauna rezultate excelente în testele noastre de viteză și utilizează doar cei mai puternici parametri de criptare.

2. NordVPN

Dacă doriți un serviciu de calitate, nu căutați mai departe de NordVPN. Furnizorul are o experiență puternică de deblocare a Netflix, Hulu, HBO Now and Go, Sling TV, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre multe altele. Consultați baza de cunoștințe online pentru a afla care servere lucrează pentru canalele voastre favorite. Veți putea să vă conecați cu șase dispozitive simultan pe un singur abonament. Peste 50 de țări sunt disponibile pentru conectare, iar fiecare server este păzit de criptare puternică.

3. IPVanish

IPVanish oferă conexiuni robuste și rapide la rețeaua sa deținută și operată prin 850 de servere distribuite în mai mult de 60 de țări. În timp ce nu este la fel de puternic atunci când vine vorba de deblocarea marilor canale americane de streaming, cum ar fi Netflix și Hulu, îl încoronăm ca fiind cel mai tare serviciu pentru utilizatorii Kodi. Un favorit printre comunitățile de users Kodi, IPVanish va lucra cu orice add-on Kodi pe care îl puteți instala. Consultați tutorialele de pe site-ul oficial al providerului despre cum să instalați Kodi pe Apple TV pentru a începe să folosiți acest serviciu.

Leave a Comment